PARTNERZY PORTALU partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl

wnp.pl - portal gospodarczy

• Strefa premium

Prestiżowe stanowiska dla przedstawicieli Grupy Azoty

Autor: wnp.pl (Dariusz Malinowski)
21-06-2013 10:37

Wiceprezes zarządu Grupy Azoty Andrzej Skolmowski i członek zarządu Grupy Azoty "Puławy" Marek Kapłucha zostali powołani na nową, dwuletnią kadencję w skład zarządu Fertilizers Europe (FE) – dawna EFMA, zrzeszającej europejskich producentów nawozów.

Zgodnie z decyzją Walnego Zgromadzenia Fertilizers Europe, które odbyło się w ubiegłym tygodniu, Marek Kapłucha pełniący wcześniej rolę Chairman of Trade and Economic Committee FE (przewodniczący Komitetu ds. Handlu i Polityki Gospodarczej) został wybrany do pełnienia funkcji Vice-President of Fertilizers Europe. Walne Zgromadzenie FE na kolejną kadencję zarządu powołało również wiceprezesa Grupy Azoty Andrzeja Skolmowskiego, który został członkiem zarządu tej organizacji. Andrzej Skolmowski będzie pełnił jednocześnie funkcję Vice-Chairman of Statistics Committee.

wnp.pl - portal gospodarczy

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL

lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!

• 10.

JUBILEUSZOWA EDYCJA 14-16 maja 2018, Katowice • Spodek i MCK • Metropolia GZM

• Nie możemy się doczekać! 👌 @BIPolska @EECKatowice @AirVeinPoland @CerviRobotics twitter.com/MichWasowski/s…
    @EECKatowice - (RT) @Pentacomp_SI